Dankzij examentraining wiskunde A vwo geslaagd voor eindexamen

Examentraining wiskunde a vwo

Met behulp van examentraining wiskunde A vwo heb ik mijn eindexamen gehaald. Ik stond heel slecht voor wiskunde A. Dit was echt mijn struikelvlak. Ik was niet goed in kans berekenen maar mijn slagingskans zag ik somber in. Toen werd ik getipt door een vriendin van mijn zus om een examentraining te gaan volgen. Zij had goede ervaringen met Ex(samen)training. 

Tweedaagse examentraining wiskunde a vwo

Examentraining wiskunde a vwoIk schreef me in voor de training en in de meivakantie heb ik de tweedaagse examentraining wiskunde A vwo gevolgd. In een klein groepje gingen we met de lesstof aan de slag. Ik kreeg een syllabus met de belangrijkste informatie. De onderwerpen waar ik moeite mee had hebben we nog een keer behandeld. Door de rustige uitleg begreep ik het steeds beter. Daarnaast hebben we ook veel geoefend. Hierdoor kon ik de stof steeds beter onthouden en kreeg ik ook steeds meer vertrouwen. De docenten gaven ons ook tips en trucs voor tijdens het examen.

Geslaagd dankzij de examentraining!

Door de examentraining wiskunde A vwo van Ex(samen)training heb ik mijn eindexamen met goed gevolg afgelegd en ben dus geslaagd voor mijn VWO. Wil je ook examentraining volgen? Kijk dan snel op de website. Je kan trouwens ook voor Havo examentraining volgen.