Afstudeerstage gezocht voor mijn examen!

Ik ben toch wel een beetje met spoed opzoek naar een afstudeerstage. Over een kleine drie maanden moet ik op examen. Dan is het van belang dat ik een geschikte stage kan vinden. Als je dit niet hebt, dan mag je ook niet op examen en dat maakt het nogal lastig. Meerdere bedrijven ben ik al langs geweest. Helaas ook steeds weer te horen gekregen dat zij geen ruimte hebben voor een stagiaire. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet verder te gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht online ben ik meteen terecht gekomen op de website van Stagemax.

Goede afstudeerstage gevonden bij Stagemax

Op deze website is het mogelijk om jezelf in te schrijven. Daarna is het een kwestie van je cv uploaden en de rest wijst zichzelf! Nog geen dag later had ik al een mail terug gekregen van een bedrijf dat interesse had in mijzelf. De afspraak werd gemaakt en ik mocht op gesprek komen. Met toch wel knikkende knieën ben ik naar het gesprek gegaan en heb mijn best gedaan. Gelukkig kreeg ik al meteen te horen dat ik van harte welkom ben. Op naar mijn examen!