Een goedkope facing laten plaatsen in het buitenland

goedkope facing

goedkope facingVaak is het kostenplaatje van een tandheelkundige behandeling erg hoog, zeker wanneer het om meerdere gebitselementen gaat. De tandartsverzekering vergoedt ook niet altijd alles en blijven rondlopen met een slecht gebit is ook verre van ideaal. Bij Health Travellers kun je terecht voor een goedkope facing, kronen, bruggen en implantaten. De behandeling wordt uitgevoerd in Roemenië, dit scheelt een hoop in de prijs. Alles wordt voor je geregeld.

Wat is een facing?

Wanneer je één of meerdere tanden hebt die beschadigd zijn of er niet mooi uit zien, kan dit een behoorlijke impact hebben op je zelfvertrouwen. Een facing is een schildje van hoogwaardig porselein dat over je eigen tanden wordt geplakt. Hier zie je niets van want de kleur wordt precies afgestemd op de kleur van je eigen tanden. Met facings kun je jouw tanden witter maken, de vorm en de stand van je tanden corrigeren.

Facing plaatsen in Roemenië

Aan een facing zit wel een prijskaartje, wanneer je op zoek bent naar een goedkope facing behandeling kun je het beste naar het buitenland gaan. Zo kun je via Health Travellers terecht voor het laten plaatsen van facings in Roemenië, dit scheelt 50% in de kosten. Tijdens het hele proces is er een Nederlandse begeleiding aanwezig, waardoor de communicatie uitstekend kan verlopen.