Wil jij ook een kussenkist voor buiten? Kijk hier eens!

kussenkist buitenEen kussenkist voor buiten is heel erg handig om te hebben. Hier in ons land weet je namelijk nooit wanneer het mooi weer is of wanneer het gaat regenen. Daarom is het handig om te zorgen dat jij een goede plek hebt om al jouw spullen op te bergen. Hiervoor had ik zelf voorheen een schuur, maar die was van hele slechte kwaliteit. Daardoor was hij niet meer waterdicht en begon al het hout te rotten. Hierdoor moest hij worden afgebroken en ben ik gaan zoeken naar iets nieuws. Veel plek had ik ook weer niet nodig, want ik woon maar alleen. Het gaat dus alleen om een fiets, klus spullen en wat dingen van het meubilair dat in mijn tuin staat.

Een snelle levering

Inmiddels heb ik een hele mooie kussenkist buiten staan en daar ben ik onwijs blij mee. Hij is dit keer gemaakt van staal, zodat er ook minder makkelijk ingebroken kan worden. Hij werd ongeveer anderhalve week nadat ik de bestelling had geplaatst, geleverd. Dit vond ik erg prettig, want ik ben zelf best wel ongeduldig aangelegd. Mocht jij benieuwd zijn naar het hele assortiment van ProPetto, dan moet jij echt even een kijkje nemen in hun webshop.