Wil jij lekker eten in Nijmegen? Probeer bistro Le Steak en geniet optimaal

Vlees

Ben je op vakantie en wil je lekker eten in Nijmegen? Of je nou zelf kookt of totaal geen culinaire handen hebt, iedereen houdt wel van een heerlijke maaltijd. Bij Bistro Le Steak in de prachtige natuurrijke omgeving van Nijmegen, komt iedereen aan zijn culinaire trekken.

Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen? Probeer (seizoensgebonden) gerechten bij Le Steak

Bij dit restaurant heb je naast de keus uit seizoensgebonden gerechten, zoals mosselen en wild ook een enorme keus aan gewone gerechten. Volgens de website van de bistro, hebben ze een menukaart ter grootte van een krant. Er is de keus uit zowel vlees- en visgerechten, maar ook voor vegetarische eters, zijn er genoeg gerechten te verkrijgen. Naast de ruime keuze, is de ligging van het restaurant heerlijk en kun je echt genieten van de sfeervolle en bosrijke omgeving die Nijmegen te bieden heeft.

Bistro Le Steak

Feestjes, bedrijfsuitjes of een andere groepsgelegenheid? Bistro Le Steak

Heb je een bedrijfsuitje voor ogen, of een eetgelegenheid voor een bruiloft? Ook dit is mogelijk bij bistro Le Steak. Het restaurant heeft speciale keuzemenu’s opgesteld voor grotere groepen. Dit zodat alle genodigden op het feest op een zo goed mogelijke en fijne manier kunnen worden geserveerd. Neem contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Ook kun je de keuzemenu’s op de website bekijken voor inspiratie.

Gerechten op de kaart

De menukaart van de bistro is allesbehalve minimaal. De lekkerste gerechten maken deel uit van deze kaart. Als voorgerecht heb je de keuze uit allerlei salades, carpaccio, visgerechten en veel meer. Als hoofdgerecht kun je kiezen voor een heerlijke steak of een verrukkelijke burger, of een vegetarische optie. Naast een standaardkaart, heeft de bistro ook seizoen gerechten en ze bieden een zogenaamd ‘weekmenu’ aan. Dus er is genoeg voor degenen die van afwisseling houden, maar ook voor terugkomende gasten voor dat ene geweldige gerecht op het gewone menu. De klassiekers zijn natuurlijk altijd terug te vinden op het menu, zoals de steaks van bistro Le Steak.