Op zoek naar mijn eerste koi karper

koi karper

koi karperSinds een maand woon ik in mijn nieuwe huis, waarvoor ik graag een koi karper wilde aanschaffen. Hiervoor heb ik namelijk nooit een vijver gehad, maar dat heb ik nu wel. Daarin wilde ik heel erg graag vissen hebben zwemmen, maar dan niet van die kleine. Die worden vaak namelijk ongelofelijk snel opgegeten door ooienvaars. Mijn vriendin kwam toen op het idee om voor deze soort te gaan, want die blijken ook heel erg lang te leven. Eigenlijk had ik zelf geen flauw idee waar ik deze kon kopen, dus toen ben ik eerst een bezoekje gaan brengen aan het tuincentrum hier in de buurt. Daar vond ik niet wat ik zocht, dus toen ben ik op internet verder gaan zoeken.

Een aanrader

Al snel kwam ik uit bij Koi Care Hoeksche Waard om onze karper te gaan kopen. Het aanbod was hier ongelofelijk groot en daarom wist ik bijna meteen dat ik hier wel kon slagen. Uiteindelijk heb ik een hele grote bestelling geplaatst en werd deze ook nog eens snel geleverd. Dat vond ik fijn, want ik ben zelf best wel ongeduldig aangelegd. Mocht jij hier ook interesse in hebben, neem dan zeker eens een kijkje in deze webshop!