Notenpasta, lekker dik, op jouw boterham smeren

notenpasta

Heerlijke notenpasta op brood, dat is echt lekker. In de webshop van Bas Boer Noten, kan je de lekkerste variaties vinden. Want hier is het assortiment bijzonder groot. De keuze uit deze pasta’s is echt enorm. Ik zal er hier een paar opnoemen, zoals de pistachepasta, de pompoenpittenpasta, de amandelpasta en ga zo maar even door. Het beste kan je zelf op de website kijken en hier een keuze uit maken. Dat het lekker is dat is zeker, alleen om hier een keuze uit te maken is moeilijk. notenpasta

Heerlijke notenpasta en nog veel meer te koop

Toen ik in de buurt van Rotterdam woonde kwam ik regelmatig op de markt. Vaak haalde ik hier verschillende noten en lekker gedroogd fruit. Toen ik een keer een potje notenpasta mee nam, was ik verkocht. Wat smaakte dit geweldig op brood, hier lust je zeker meer van. 

De jaren verstreken en ik moest verhuizen. Mijn bezoek aan de markt was hierdoor niet meer mogelijk. Dat wilde niet zeggen dat ik geen noten meer at. Zonder die lekkernij kan ik niet leven. Daarom ben ik ook zo blij dat je bij Bas Boer Noten alles online kan bestellen. Erg handig en de kwaliteit blijft hetzelfde.