Nieuwe telescopische raamuitzetters besteld

Telescopische raamuitzetters

Wij hebben telescopische raamuitzetters besteld!

Zo nu en dan kan ik aardig klungelig zijn als het gaat om voorzichtigheid. Zo heb ik vorige week per ongeluk mijn raam ingegooid. Ik was gezellig aan het spelen met de kinderen en schopte de bal op gegeven moment de lucht in, pardoes tegen mijn ramen! Gelukkig kon de reparatie snel verricht worden zodat ik hier in ieder geval geen zorgen voor hoefde te maken. Tijdens de reparatie van mijn raam vertelde de expert dat het niet bepaald veilig is. Het slot zit erg los en met een flinke ruk kunnen ze de raam openen. Hier wilde ik maar al te graag verandering in zien te krijgen.

Telescopische raamuitzetters

Online zoektocht naar het beste resultaat

Zodoende heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Tijdens mijn zoektocht online ben ik terecht gekomen op de website van Raambeslag.nl. Dit bedrijf heeft telescopische raamuitzetters voor een zeer aantrekkelijke lage prijs. Voor mij was het vrij snel duidelijk dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres ben. Hier heb ik mijn bestelling geplaatst en nadat het werd bezorgd, heb ik het ook vrijwel meteen gemonteerd.