Koopappartement verkopen in Tilburg

Koopappartement verkopen in Tilburg

Wil jij jouw koopappartement verkopen in Tilburg? Dan heb ik een goede tip voor je. Ik heb namelijk destijds Gerritse Makelaardij ingeschakeld en dit is mij erg goed bevallen.

Koopappartement verkopen in TilburgHeel tevreden over deze aankoopmakelaar

In de meeste gevallen wil je natuurlijk zo snel mogelijk jouw woning verkopen. Mijn man en ik zijn allebei 50-plusser en wij wilden in ieder geval zo snel mogelijk kleiner gaan wonen. Het onderhoud van de woning en de grote tuin werden ons teveel. Daarom hebben wij een aankoopmakelaar ingeschakeld. Niet alleen om ons koopappartement in Tilburg te verkopen, maar ook om zoek te gaan naar een kleinere woning.

Ik moet zeggen dat wij erg te spreken zijn over deze makelaar. Zij hebben een taxatie uitgevoerd en ons huis voor een scherpe prijs op de markt gezet. Al snel hadden we een aantal bezichtigingen en er waren zelfs potentiële kopers die tegen elkaar op gingen bieden. Dit heeft ervoor gezorgd dat we ons koopappartement in Tilburg konden verkopen voor een goede prijs. Ook is deze makelaar voor ons op zoek gegaan naar een nieuwe woning. Wij hadden namelijk onze wensen doorgegeven en natuurlijk hebben we zelf ook het woningaanbod in de gaten gehouden. Al snel hadden wij een heel mooi rijtjeshuis op het oog en heeft de makelaar ons goed geholpen met de onderhandelingen. Wij wonen nu in een prachtig, nieuw huis!