Een garagebox huren in Alkmaar

garagebox huren Alkmaar

Door de mogelijkheid om een garagebox te huren in Alkmaar, ziet mijn huis er weer netjes opgeruimd uit. Niet dat ik zo een sloddervos ben, nee dat juist niet. Maar in de loop van de jaren zijn mijn kinderen het huis uit gevlogen, nou ja, ze hebben het ouderlijke nest verlaten. Wij hebben drie kinderen en deze zijn allemaal redelijk vroeg uit huis gegaan. De reden hiervan is dat zij voor studie naar een ander gemeente moesten gaan en om dan elke dag uren te moeten reizen was geen optie. Dus zijn zij op kamers gegaan. garagebox huren Alkmaar

Netjes opgeruimd

Inmiddels zijn wij een aantal jaren verder en heeft iedereen zijn studie goed afgerond. Echter hebben zij allemaal in deze periode een vriend en vriendin leren kennen, waarmee zij inmiddels samenwonen. Echter stonden hun kamers nog vol met spullen. Ophalen kwam wel een keertje, maar daar wilde ik niet op wachten. Daarom had ik besloten om een garagebox te huren in Alkmaar, om daar alles in op te slaan. Bij StorageTwo.nl heb ik zo een unit gehuurd en alle spullen in opgeslagen. Nu heb ik weer ruimte in mijn huis en kunnen onze kinderen hun spullen ophalen wanneer het hun uit komt.