Gaming PC’s zijn geweldig voor gaming omdat u de snelheid van de ventilatoren wijzigen kunt en zelfs tot drie ventilatoren in verschillende snelheden toevoegen kunt om het te krijgen precies zoals u het nodig hebt. Het is niet zoals de elektronische rekenmachines van oude, maar het doet het werk net hetzelfde.

Het is het meest praktisch om een gaming pc van lalashop.nl  te hebben met een goede monitor en luidsprekers. U kunt uw laptop aansluiten en hoeft zich geen zorgen te maken dat hij niet hard genoeg staat of geen luidsprekers heeft.

Prijzen; houd er rekening mee

Het is niet omdat het een oudere computer is, dat hij goedkoop is bij pc set van lalashops. De prijzen zijn gestegen van ongeveer 200 euro tot meer dan 400 euro voor sommige van de nieuwste modellen. Als je een fatsoenlijke computer wilt zonder al te veel uit te geven, ga dan voor een quad core processor en een grafische kaart, dan zou het een tijdje goed moeten gaan. Als je de sprong wilt maken en wilt upgraden, overweeg dan de top van de lijn hardware.

Enkele kenmerken van belang

De Intel i7-4790K is een quad-core processor, met een kloksnelheid van 4,2 GHz. Hij heeft 3,4 GHz turboboost, en ondersteunt tot 16 GB ram. Het is een quad core en heeft een 2,67 GHz, maar heeft 8 MB cache. Hij wordt geleverd met 10 PCI-E 3.0 x16, heeft een geïntegreerde video decodeer chip, geïntegreerde audio decodeer chip, geïntegreerde geheugencontroller, en ingebouwde Wi-Fi, en Bluetooth.

De Asus ROG G20CI is een oude computer, maar het is een fantastische computer om naar te kijken, en een geweldige prijs om een computer mee te krijgen. Hij heeft een dual-core processor met een kloksnelheid van 2,6 GHz en 3 MB cache. Hij heeft ook 1 GB ram, en een dual channel geheugencontroller. Het is een lichtgewicht computer, dus het zal niet zo veel ruimte in beslag nemen als andere computers.

De harde schijf is solid state, dus er zijn geen bewegende delen. Hij heeft ook een Windows 10-besturingssysteem, en een speciale videokaart die de graphics aankan die u wilt. Hij heeft USB 3.0, twee USB 2.0, en een USB 3.0 Type-C poort. Hij heeft een HDMI, en twee USB 2.0 poorten. Er is een DVI-poort. Hij heeft ook twee ventilatoren, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je computer niet genoeg koeling heeft. Het is een goede computer om mee te beginnen.