Car cleaning in Alkmaar: jouw auto weer als nieuw

Car cleaning in Alkmaar

Een kennis was op zoek naar car cleaning in Alkmaar. Hij heeft een exclusieve auto waar hij echt heel veel mee bezig is. Hij is er echt heel erg zuinig op. Dus toen hij vertelde dat hij zijn auto naar een professional bracht voor detailing, schrok ik wel een beetje want als het om zijn auto gaat, vertrouwt hij niemand. Maar Vander Details heeft zijn vertrouwen gewonnen.

Car cleaning in Alkmaar door Vander Details

Car cleaning in AlkmaarHij was echter heel tevreden over Vander Details. Door zijn enthousiasme besloot ik me ook te wagen aan car cleaning in Alkmaar. En inderdaad, wat Vander Details met mijn auto kon doen was echt fantastisch. Mijn auto ziet er weer uit als nieuw! De glans in de lak is terug en alle kleine beschadigingen en krasjes zijn verdwenen. De auto wordt met heel veel zorg schoongemaakt en gepolijst. Daarnaast  wordt met een glascoating een extra beschermlaag over de lak aangebracht zodat deze beter beschermd is.

Detailing, polijsten en glascoating

Ik ben erg tevreden over het resultaat en over de geleverde service van Vander Details. Ik kan dan ook iedereen die op zoek is naar car claning in Alkmaar of omgeving aanraden om contact op te nemen met Vander Details.