Elektrisch rijden is de trend

Elektrisch rijden is gewoon het beste wat u kunt doen voor het milieu. Sluit hem gewoon ’s nachts aan als uw huishouden elektriciteit nodig heeft. Ik rij dagelijks met mijn Nissan LEAF in Amsterdam. Het punt is, je moet elektrisch rijden om hem op te laden. Maar als je een klein bedrijf bent, hoef je je auto ’s nachts niet aan te sluiten, en daarom zijn de prijzen zo van een full operational lease zo gunstig. Ook het opladen van je LEAF is super eenvoudig. Bij mijn lokale tankstation, kan ik gewoon zitten in de wachtruimte en sluit hem aan. Er is geen wachttijd. Wanneer de auto klaar is met opladen, kunt u gewoon aansluiten op uw thuislader.

Een Tesla of een Nissan?

Upgraden naar een LEAF is niet alleen over het milieu, dat wel. De LEAF werkt en heeft zichzelf bewezen als een geweldige auto in zijn eigen recht. Ik ben in staat om comfortabel te rijden voor meer dan 500 mijl op een enkele lading. Om dat in perspectief te zetten, als ik een Tesla Model S had, zou ik twee uur in de rij moeten staan om op te laden.

Natuurlijk, de Tesla Model S is ook geweldig, maar de toekomst is elektrisch. De technologie is geavanceerd. De auto’s zijn sexy. De oplaadstations zijn er in overvloed. Als je in deze industrie begint, is de tijd nu rijp. Ik doe nu vier jaar aan elektrisch rijden en het wordt elke dag beter. Elektrische auto’s gaan niet alleen over het redden van het milieu, ze gaan over het besparen van uw geld.

Onderhoud met een elektrische auto

Bij een benzinemotor zijn er veel bewegende onderdelen. Hoe goed uw auto ook wordt onderhouden, als u er veel kilometers mee maakt, is er altijd wel iets te repareren. Elke auto is anders, en daarom lopen de reparatiekosten sterk uiteen. U betaalt meer, en het is duurder om de auto in goede staat te houden.

Met een auto op accu hoeft u uw auto niet zo vaak naar de garage te brengen. Het is moeilijk om een auto te vinden die onderhoud nodig heeft, zelfs als hij pas vier jaar oud is. Je hoeft hem alleen maar in te leveren als er iets stuk gaat of als het een noodgeval is. Toch probeer ik mijn auto tot het einde van het huurcontract te rijden, ook al heb ik mijn auto nu al zes jaar. Ik betaal veel geld om de auto te kopen en er vijf jaar mee te rijden. Het is