Tijdregistratie software is super handig!

Tijdregistratie software

Tijdregistratie softwareSinds kort maken mijn medewerkers gebruik van tijdregistratie software. Op dit idee ben ik gekomen door een vriend van mij. Hij heeft ook een eigen bedrijf en had hier hele goede ervaringen mee. Het is namelijk zo dat voorheen iedereen het zelf noteerde, maar dat was dan voor mij heel erg lastig te controleren. Hierdoor had ik soms wel het idee dat er niet eerlijk werd gedaan en mensen soms een aantal minuten vroeger stopten dan de bedoeling was. Het is nu eenmaal zo dat tijd echt geld kost, dus dat wilde ik graag gaan voorkomen. Hiervoor ben ik toen gaan zoeken naar oplossingen.

Meer verdienen

Al snel kwam ik uit bij de tijdregistratie software van Offective. Hierover hoorde ik goede verhalen en dat gaf mij veel vertrouwen in hun producten. Na kort overleg met mijn boekhouder heb ik hier dan ook voor gekozen. Inmiddels maken wij hier nu 2 maanden gebruik van en het is nog geen moment tegen gevallen. Mocht jij dus ook ondernemer zijn en met hetzelfde probleem zitten, dan kan ik jou echt aanraden om eens te kijken of dit iets voor jou is. Op de lange termijn zal jou dit echt geld opleveren en eigenlijk is dit dus gewoon een investering.