Tamaris pumps voor op mijn bruiloft

Tamaris pumps

Tamaris pumpsTijdens mijn grote dag ga ik Tamaris pumps dragen en daar kijk ik ongelofelijk naar uit. Al vanaf de dag dat ik gevraagd ben door mijn verloofde ben ik aan het nadenken over wat ik precies aan ga doen. Samen met mijn beste vriendinnen ben ik naar een bruidsboetiek gegaan om een mooie jurk uit te zoeken. Mijn budget hiervoor was best wel ruim, maar dat maakte het kiezen niet makkelijker. Uiteindelijk heb ik toch een keuze kunnen maken en ben ik daar ongelofelijk blij mee. Ik weet zeker dat ik daarin kan stralen op de bruiloft. Het was mij alleen niet gelukt om mooi schoeisel te vinden in die winkel. Daarom ben ik na die afspraak zelf nog op internet gaan kijken.

Heel erg veel zin erin

Tijdens deze zoektocht kwam ik al snel uit bij Shoetime, waar ik ongelofelijk mooie Tamaris pumps tegenkwam. Die waren de perfecte kleur en hoogte voor mij, dus die heb ik direct besteld. Toen ze de volgende dag binnen kwamen, ben ik ze meteen gaan passen. Ze zaten heerlijk en toen was mijn outfit compleet. Daardoor heb ik nog meer zin gekregen in het geven van mijn ja-woord. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje in deze webshop!