RVS slijpen met de juiste machines

RVS slijpen

Het leek mij een erg leuk idee om mijn nieuwe aanrechtblad een andere structuur te geven en dat kan door RVS slijpen gerealiseerd worden. Dat is tenminste wat man vader aan mij vertelde. Hij had namelijk deze techniek op tv gezien een tijdje geleden. Toen hij zag dat ik voor een roestvrij stalen blad had gekozen zei hij dat ik dit zeker moest kon. Omdat ik erg benieuwd was geworden heb ik het toch eens op internet opgezocht. Uiteindelijk kwam ik bij een bedrijf uit die dit kon doen. Op de website van heb las ik dat zij beschikte over speciale machines die jij nodig hebt om die techniek toe te passen op zo’n blad.

RVS slijpen

Zeer professioneel

Mijn RVS slijpen kon ik de gewenste ruwheid bereiken die ik wilde. Een dag later nam ik contact op met het bedrijf. De medewerker die opnam was erg vriendelijk. Hij legde precies uit hoe zij te werk gingen en wat zij voor mij konden betekenen. Het was fijn dat hij het uitlegde want ik wist er nog niet zoveel van af. Hij vertelde dat het geen probleem was om mijn blad onder handen te nemen en te bewerken. Wat een professioneel bedrijf!