rijbewijs be

Osseforth Opleidingen Limburg is dé rijschool voor je rijbewijs be! Rijden met een aanhanger ziet er niet zo moeilijk uit, maar probeer is achteruit in te parkeren… dat is een stuk lastiger! Veiligheid in het verkeer is heel erg belangrijk en daarom is het ook belangrijk op ervaringen op te doen met een aanhanger rijden. Het beste is dan om rijlessen te volgen! Je start altijd met een proefles. Tijdens deze les kan de instructeur kijken wat je al wel en niet kan en krijgt hij een beeld van je talenten. De rijlessen kun je één keer of meerdere keren in de week volgen, dat ligt aan jou. Ook kun je kiezen voor een spoedcursus of een duo-opleiding.

Rijlesauto

Duo-opleiding rijbewijs be

Als je de duo-opleiding kan doen dan begint je dag al vroeg. Om 07.00 of 08.00 staat jouw instructeur al klaar in een van de vestigingen om aan je programma te beginnen. Het E rijbewijs bevat geen theorie en dus stap je gelijk in de auto en begin je met een andere kandidaat te oefenen. ‘S middags hebben beide kandidaten dan het be rijexamen al. De duo-opleiding wordt in overleg met jou en de andere kandidaat gepland.

Waarom Osseforth Opleidingen Limburg?

  • Je begint met een 90 minuten proefles voor maar €49,50
  • Overal in Limburg is een dagopleiding mogelijk
  • Gemiddeld klanttevredenheidscijfer 8,7
  • Enthousiaste en ervaren rij-instructeurs
  • Rijbewijs kun je halen op afbetaling met de persoonlijke rijbewijs financiering
  • Ook zijn de finalist in Beste opleider van Nederland 2017!

Vivian: ik heb de lessen bij Jos gehad. Heel fijn en hij gaf me echt het gevoel alsof ik al kon rijden. Ik raad ze zeker aan.

Pascal: ik heb een goede ervaring gehad bij Osseforth en ze hebben het me goed aangeleerd. Ik werd ook erg op mijn gemak gesteld.

Osseforth Opleidingen