Op zoek naar berging fietsen? Ga naar Provelo.

berging fietsen

Ben jij op zoek naar berging fietsen? Ik kocht de berging voor mijn fietsen bij Provelo. Waarom? Dat vertel ik je graag in deze blogpost.

berging fietsenFietsen veilig stallen

Wanneer je in het bezit bent van een fiets en deze veelvuldig gebruikt, dan ben je hier natuurlijk erg zuinig op. Maar als je geen tuin hebt of geen schuur, waar zet je jouw fiets dan veilig neer? Voordat je het weet is hij gestolen of worden er onderdelen vanaf gehaald en dat wil je toch niet? Ik weet de perfecte oplossing. Neem een berging voor fietsen!

Tevreden met de Velo-Boxx

Je kunt bij Provelo terecht voor diverse bergingen waaronder een fietsenberging. Er zijn diverse soorten modellen beschikbaar, zoals de Velo-Boxx, de Lutra Boxx en een fietsenstalling. Er is altijd wel een oplossing te vinden die aansluit op jouw wensen en behoeften. Ik heb de Velo-Boxx en ben hier echt tevreden mee, wij stallen in deze berging al onze fietsen en deze passen er prima in. We gebruiken hem zelfs voor het opbergen van tuinspullen, want onze berging is ruim zat hiervoor! We hebben de Velo-Boxx ruim een maand in gebruik nu, we kunnen onze fietsen met een gerust hart veilig stallen en onze tuin oogt een stuk opgeruimder. Ook de tuinkussen opbergbox heb ik eindelijk gevonden.