Online marketing bedrijf in Eindhoven

online marketing eindhoven

Van een vriendin kreeg ik te horen dat de online marketing in Eindhoven echt heel goed was. Haar vader was daar namelijk bij een bedrijf aangesloten. Hij had een webshop waar hij oude auto’s verkocht aan verzamelaars. Sinds hij daar bij zat, kreeg hij veel meer verkeer op zijn website. Door daar positieve mening over het bedrijf, besloot ik om een mail te sturen naar het bedrijf. Daarin vermelde ik dat ik net een nieuwe website had laten bouwen voor mijn kinderdagverblijf. Graag wilde ik meer aanmeldingen via de site krijgen. Al heel snel kreeg ik een uitgebreide mail terug met daarin een uitnodiging om langs te komen op hun kantoor.

online marketing eindhoven

Professioneel personeel

Een aantal dagen later ging ik langs bij het online marketing bedrijf in Eindhoven die mijn vriendin mij had aangeraden. Toen ik daar aankwam, werd ik hartelijk ontvangen. Samen met een medewerker liep ik naar de vergaderruimte. Daar legde hij mij via de hand van een handige presentatie uit wat zij voor mijn site konden betekenen. Zij zouden ervoor zorgen dat hij hoger in de zoekmachine zou verschijnen. Ook zouden zij onderzoeken waar op welke pagina klanten vaak afhaken. Zij kunnen dan die pagina veranderen en verbeteren zodat er meer klanten zich in gaan schrijven.