Als jij gestructureerd bent, efficiënt werkt en graag lijstjes afvinkt dan is de opleiding tot Office Manager bij Fabius Opleidingen echt iets voor jou. Als Office Manager verricht je organisatorische en administratieve werkzaamheden uit met als doel om alles soepel te laten verlopen. Denk hierbij onder meer aan het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie en het opstellen van facturen. Je kan als Office Manager bij verschillende organisaties aan de slag, waaronder overheidsdiensten en IT-bedrijven. Het is een veelgevraagde functie en met de praktische opleiding van Fabius Opleiding zal het daarom niet lang duren voor jij aan het werk kan.

De onderdelen

Als Office Manager heb je uiteenlopende taken op het gebied van organisatie en administratie. Zo werk je brieven, rapporten en verslagen uit, fungeer je intern en extern als aanspreekpunt en verwerk je personeelsmutaties. Om je goed voor te bereiden op deze bezigheden leer je tijdens de opleiding Office Manager bij Fabius Opleidingen onder meer zakelijk Nederlands. Je leert over spelling, stijl en de juiste correspondentie. Ook komt het onderwerp organisatie en planning uitgebreid aan bod en staan de docenten ook stil bij het leidinggeven. Op die manier weet je alles over wat een Office Manager moet kunnen en kan je de taken ook gaan uitvoeren.

Diploma binnen handbereik

De opleiding Office Management bestaat uit de vooropleiding Administratief Medewerker van 9 maanden en de vervolgopleiding Office Manager van 4 maanden. Je krijgt wekelijks een les van 3 uur. Om de opleiding te kunnen volgen moet je de Engelse en Nederlandse taal beheersen op VMBO, MAVO of LBO niveau. De docenten geven veel persoonlijke aandacht en met de juiste motivatie heb je in 13 maanden zowel de opleiding tot Administratief Medewerker als de opleiding tot Office Manager succesvol afgerond. Het slagingspercentage van deze opleiding ligt boven de 90 procent, dus het diploma ligt voor jou binnen handbereik.