Jachthavens nabij Den Haag

Jacht

Jachthavens nabij Den Haag, er zijn natuurlijk vele adressen hiervoor te vinden. Toch wil ik je eens verwijzen naar de website, jachthavenrotterdam.nl. Zelf breng ik mijn boot hier het hele jaar door onder. Wat zo prettig is, is dat je hier ook je boot in de winterstalling kan houden. Dit scheelt een hoop geregel met vervoer et cetera. Wat ik ook wil benoemen is hoe prettig ik het vind dat ook mijn boot hier kan worden onderhouden. Je snapt natuurlijk wel dat deze periode van het jaar hier zeer geschikt voor is omdat het nu te koud is om te varen. Enfin, ik vind dat deze haven een compliment verdient en daarom laat ik mijn reactie hier achter.

Jachthavens nabij Den Haag

Jachthavens nabij Den Haag waar je alles onder één dak kunt vinden

Jachthavens nabij Den Haag waar je alles onder één dak kunt vinden? Dan zit je hier dus goed omdat onderhoud, reparatie, winterstalling en de ligplaats bij één adres is te vinden. Waar je natuurlijk ook erg blij van wordt zijn de mooie vaargebieden die je ook vanaf deze haven kunt ontdekken. Het is voor mij echt de perfecte locatie om heerlijk te kunnen genieten van mijn hobby en dat is varen.