Hout laten frezen via rgenl.nl

Ik heb een oud kastje op de kop kunnen tikken op de markt, oude dingen spreken mij aan misschien is het een soort van liefde voor nostalgie in het algemeen. Ik kocht het kastje omdat het me aansprak en de deurtjes volledig glad waren, perfect om iets in te frezen. Natuurlijk ben ik geen expert in hout laten frezen en dus ging ik op zoek naar een bedrijf en zo kwam ik uit op rgenl.nl. Nadat ik het kastje had gebracht met mijn ontwerp kon ik het de volgende dag al ophalen. Het freezwerk was fenomenaal, prachtig gewoon en het oude kastje is nu een waar pronkstuk in de woonkamer.

Mooi kastje voor weinig geld

Het kastje is via rgenl.nl bewerkt, tot op de millimeter precies. Een kennis kwam laats langs en vroeg waar ik het gekocht had. Ik vertelde dat ik het op de markt gevonden had maar dat ik mijn ogen open zou houden als ik er weer een zag. Na een week of twee zag ik daadwerkelijk zo een zelfde kastje op de markt, ik kocht het en liet het vervolgens weer via regnl.nl frezen. Hout laten frezen geeft natuurlijk het beste resultaat en nadat het kastje af was heb ik het doorverkocht aan de kennis. Zo hebben we nu beide een perfect kastje in onze woonkamer en zijn we beiden zeer te vrede met het hout laten frezen via regnl.nl