Hoogwerker certificaat halen doe je via PTC Opleidingen

hoogwerker certificaat halen

Wil jij snel een hoogwerker certificaat halen, dan ben je bij PTC Opleidingen aan het juiste adres. Omdat ik sinds kort een andere functie heb gekregen moest ik snel een bewijs gaan halen om een soort ladderwagen te kunnen besturen. Mijn nieuwe functie is in een grote loods en daar moet regelmatig bepaalde goederen verhuisd worden. Samen met een andere collega gaan wij een opleiding hiervoor volgen. De cursus die wij gaan volgen heeft zowel een theorie als ook een praktijk gedeelte. Hierdoor wordt het alleen maar makkelijker om te slagen voor deze opleiding. hoogwerker certificaat halen

Wij gaan een hoogwerker certificaat halen voor onze nieuwe functie

Vorige week heeft onze baas ons verteld dat wij een andere functie gaan bekleden. Hiervoor moeten wij echter wel het één en ander leren. Daarom hebben wij ons opgegeven om een hoogwerker certificaat te halen. Via PTC Opleidingen hebben wij een geschikte cursus gevonden en hebben ons hier opgegeven. 

Zowel de theorielessen als ook de praktijkoefeningen waren heel erg leerzaam. Het examen wat hierna volgde was voor ons zeer goed te doen. Gevolg was dan ook dat wij beiden het felbegeerde papiertje hebben gehaald. Nu mogen wij ook zo een machine op de werkvloer gaan besturen.