tie-wrap

Wat kan een tie-wrap toch handig zijn. In huis gebruik ik deze vaak om alle kabels van de elektra bij elkaar te binden. Maar sinds ik aan het kweken ben, kan ik hier mijn plantjes mee vastbinden. Vooral de tomaten plantjes groeien allemaal een andere kant op en hiermee kan ik ze dan leiden. 

Vanaf het moment dat ik online aan het zoeken was naar spullen om een kweekkas op te zetten, kwam ik bij de Grow Expert uit. Deze winkel is zo enorm groot en het assortiment bestaat uit meer dan duizenden producten.  tie-wrap

Netjes alles opgeruimd

Vanaf het moment dat ik de tie-wrap bij mij thuis in het leven had geroepen ziet alles er weer netjes uit. Zo heb ik alle snoeren die los in de kamer lagen bij elkaar kunnen binden. Buiten in mijn moestuin was hetzelfde aan de hand, niet met snoeren, maar wel met struiken. Het leek af en toe wel of er een windhoos doorheen was gegaan, want alle struiken lagen door elkaar heen. Nu ik op deze manier alle struiken bij elkaar kan binden, ziet het er meteen een stuk netter uit. Nu groeien de tomaten niet door de aardbeien heen.  Echt een geweldige oplossing.