Dit is de beste DKS controleur

DKS controleur

DKS controleurHet hebben sinds een korte tijd een DKS controleur die af en toe eens bij ons langs komt. Bij ons staat hygiëne hoog in het vaandel en wij willen onszelf hier dan ook altijd in blijven verbeteren. Om die reden wilden wij hier graag gebruik van gaan maken, want dit apparaat zal voor ons een dagelijkse meting gaan uitvoeren. Hierdoor kunnen wij de reinheid van ons gebouw altijd waarborgen. De eerste keer dat wij op dit idee kwamen, werd ik gevraagd om uit te zoeken waar wij zo iemand konden vinden. Tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel uit bij Lankester. Hierover las ik hele goede verhalen. Ook zag ik op hun website dat zij veel ervaring en mooie referenties hebben. Dat is vaak een goed teken, dus toen hebben wij ervoor gekozen om met hen in zee te gaan.

Nog beter worden

De eerste keer dat de DKS controleur bij ons langs kwam, had ik geen flauw idee wat ik kon verwachten. Toch was het achteraf ongelofelijk nuttig en ben ik blij dat wij deze keuze hebben gemaakt. Hij had een aantal hele nuttige tips voor ons. Nu zijn wij bezig om deze allemaal in te gaan voeren en dan zijn wij al goed op weg.