De mooiste stranden in Nederland

mooiste stranden nederland

Erg veel mensen besluiten om in hun zomervakantie naar het buitenland te gaan. Dit om hier vervolgens te genieten van de zee en het strand. Echter, om te genieten van de zee en het strand hoef je Nederland niet te verlaten. Zo zijn er ook in Nederland erg mooie stranden waar je kunt genieten van de zon. Om onze lezers te helpen bij het vinden van de mooiste stranden Nederland, hebben wij al wat onderzoek gedaan. 

Zeeuws-Vlaanderen heeft erg mooie stranden

Als je in Nederland graag mooie stranden wilt bezoeken, dan kun je er het beste voor kiezen om naar Zeeuws-Vlaanderen te gaan. Zo zijn hier meerdere stranden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Als je op zoek bent naar een strand waar je echt tot rust kunt komen, dan kun je ervoor kiezen om naar Nieuwvliet-Bad te gaan. Zo is hier geen druk centrum in de buurt te bekennen en is het over het algemeen erg rustig op het strand

mooiste stranden nederland

Zoutelande is prachtig

Vrijwel iedereen is bekend met het Nederlandse liedje van BLØF die gaat over Zoutelande. Zoutelande behoort dan ook tot één van de mooiste stranden van Nederland. Het is een breed en schoon strand met een prachtig duinlandschap. Mede hierdoor is Zoutelande al meerdere keren uitgeroepen tot de mooiste badplaats van Nederland. Mocht je dus op zoek zijn naar een mooi strand, dan is het sterk aan te raden om naar Zoutelande te gaan.