De architect nabij Hilversum heeft sfeer aan ons huis gegeven

Een architect nabij Hilversum, heeft sfeer aan ons nieuwe huis gegeven. Mijn man en ik hebben de oude boerderij van mijn ouders overgenomen. Deze was in zo’n slechte staat, dat wij ervoor hebben gekozen om de oude boerderij met de grond gelijk te maken om hier vervolgens een moderne woning op de laten bouwen. Het idee was erg simpel maar de uitvoering was voor ons lastig want hoe moet het eruit komen te zien? Gelukkig konden wij voor deze opdracht terecht bij baudoinvanalphen.nl. Op deze website hebben wij mooie voorbeelden gezien van unieke projecten. Hierdoor besloot ik om contact op te nemen voor het maken van een afspraak om onze wensen door te spreken. 

architect hilversum

Het vertrouwen werd beloond

De architect nabij Hilversum is bij ons op locatie geweest. Dit praat natuurlijk een stuk makkelijker en samen hebben wij besproken wat de mogelijkheden zijn evenals onze wensen. Het was wel even lastig om echt te kunnen bepalen hoe het moet gaan worden omdat mijn man en ik zo onze eigen smaak hebben. De man die ons te woord stond was erg zelfverzekerd en ik had ook snel het idee dat hij ons begreep. Dit werd bevestigd toen wij het concept kregen te zien. Wat een ongelofelijke droom! Natuurlijk hebben wij direct opdracht gegeven en inmiddels hebben wij ons droomhuis waar wij erg gelukkig in zijn.