Boekhouding over laten nemen door boekhouder Wierden

Mijn tante wilde graag haar boekhouding laten overnemen door een administratiekantoor. We zijn vervolgens samen op het internet op zoek gegaan naar boekhouder Wierden om een goede boekhouder te vinden voor de administratie van het bedrijf van mijn tante.

Goede website van IP Administraties

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar boekhouder Wierden kregen we erg veel zoekresultaten van administratiekantoren bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje hadden gezocht kwamen we terecht op de website van IP Administraties. Het bedrijf beschikt over een erg goede en overzichtelijke website waar erg veel informatie op te vinden is.

Administratie over laten nemen door IP Administraties

De informatie die op de website stond vermeld sprak mijn tante super erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen. Ze werd erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen. Er werd haar duidelijk uitgelegd wat het bedrijf voor haar zou kunnen betekenen. De tarieven die ze voor de diensten hanteren vond mijn tante ook erg aantrekkelijk waardoor ze besloot om de administratie van haar bedrijf over te laten nemen door IP Administraties. Ze is super tevreden over het administratiekantoor want de boekhouding scheelt haar nu erg veel tijd.