Bestel 100 rode rozen voor een spectaculair cadeau

Duurzame rozen

Wil jij jouw geliefde verrassen met een heel speciaal cadeau? 100 rode rozen is een heel imposant geschenk, waarmee jij gegarandeerd een hele goede indruk maakt. Voor de 100 rode rozen wordt vaak de Red Naomi roos gebruikt. Deze roos kenmerkt zich met grote bloemkoppen en een prachtige felrode kleur. De Red Naomi staat ook bekend om haar grote stelen. Dit betekent dat het sterke rozen zijn die lang mooi en vers op de vaas blijven staan. De betekenis van 100 rode rozen is voor iedereen natuurlijk anders, maar vaak worden deze rozen gegeven als iemand de liefde aan jou wil verklaren. Rode rozen staan natuurlijk ook voor de liefde, dus 100 rode rozen worden ook vaak gegeven wanneer iemand een aanzoek wil doen.

De verzorging van 100 rode rozen

Als jij zo’n imposante bos 100 rode rozen hebt gekregen, wil jij er natuurlijk ook zo lang mogelijk van kunnen genieten. Het is dan wel belangrijk dat je de rozen goed gaat verzorgen. Dit doe je door zo snel mogelijk na ontvangst de rozen uit te pakken en de stelen van de rozen schuin af te snijden. Hierdoor komt er een “beschermlaagje” aan de onderkant van de steel en zullen de rozen minder snel verwelken. Maak vervolgens een grote vaas goed schoon, zodat er zo min mogelijk bacteriën in de vaas zitten. Voeg hier vers water aan toe. Doordat de 100 rode rozen ook genoeg voeding nodig hebben, wordt het ook aangeraden om aan het verse water een zakje rozenvoeding toe te voegen.

Hierdoor blijven de rozen sterk en mooi.

Om het aantal bacteriën in het water te minimaliseren, wordt ook aangeraden om de bladeren die in het water hangen te verwijderen. Zet de 100 rode rozen niet in de buurt van fruit en of in direct zonlicht. Hierdoor zullen de rozen ook eerder verwelken. Volg deze tips op en zo zal jij het langst van jouw 100 rode rozen kunnen genieten.