Behaal je vca in Amsterdam gewoon vanuit je luie stoel

vca amsterdam

De wereld bevindt zich steeds meer online. Daar kun je van alles van vinden, maar het is vooral heel praktisch. Bijvoorbeeld als je een cursus moet volgen. Je vca in Amsterdam halen kan bijvoorbeeld gemakkelijk zonder ooit de deur uit te gaan. Dat is omdat alles tegenwoordig online gaat.

vca amsterdam

Vca: online of klassikaal?

Vca is een diploma waarmee je belangrijke kennis vergaart en het is zeker goed om daar veel aandacht aan te besteden. Het is echter ook iets dat je zowel klassikaal als online kunt  doen, waarvan de online versie vaak een stuk goedkoper is. Je hebt immers geen docent en ruimte nodig. Je kunt aan de hand van vooraf bepaalde opdrachten en stof de nodige kennis tot je nemen in jouw tempo. Klassikaal is wel aan te raden als je bijvoorbeeld tegen vragen aanloopt of een grote groep mensen in een keer wil opleiden. 

Welke moet je hebben?

De vca basis vaak voldoende voor mensen die werkzaam zijn in loondienst of als zzp’er in de bouw, elektrotechniek of voor een aannemer. Pas wanneer je operationeel leidinggevende bent binnen een bedrijf, wordt het nodig om die vca vol te halen in plaats van alleen de basis.