Afvallen tijdens je zwangerschap

afvallen tijdens zwangerschap

Wil je ook tijdens je zwangerschap bezig blijven met afvallen, maar denk je dat dat niet kan? Niet getreurd, want je kunt gewoon afvallen tijdens zwangerschap. Natuurlijk kan dat niet op de normale manier van afvallen, maar met de juiste begeleiding kun jij gewoon blijven afvallen. Ideaal!

Jij en je bay hebben een bepaald aantal calorieën nodig, zodat je allebei de stoffen binnenkrijgt die jullie nodig hebben. Toch is gewicht verliezen tijdens de zwangerschap niet gevaarlijk als je dit met de juiste begeleiding doet. Dan kun jij gewoon afvallen tijdens je zwangerschap.

Gezonde gewoontes

Waar je terecht kunt om af te vallen tijdens je zwangerschap? Bij Personal Fitness Nederland! Daar werken professionals die jou helpen met afvallen tijdens je zwangerschap. Ze richten zich daar niet op diëten, maar op gezonde gewoontes aannemen.

Drie pijlers

Ze richten zich bij Personal Fitness Nederland op drie pijlers als het gaat om afvallen tijdens de zwangerschap: beweging, voedingsadvies en coaching en training. Samen met je coach bespreek je het plan en stel je doelen. En je gaat samen met je coach werken aan de drie pijlers. Dan kun jij gewoon afvallen tijdens je zwangerschap.  Veel succes ermee!